Hypotheek met BKR

Kan jij een huis kopen met BKR?
Veel mensen staan op het punt om een huis te kopen, maar zien dan dat hun hypotheek wordt afgekeurd vanwege een BKR registratie. Wanneer kan je wel een hypotheek met BKR krijgen? Wat kan je doen tegen een negatieve BKR registratie? Hoe kan je een BKR registratie verwijderen?

Het komt weleens voor dat jouw hypotheek niet wordt goedgekeurd omdat jij een BKR registratie hebt. Wat is dit eigenlijk, en wat kan je hier tegen doen? Voordat je antwoord krijgt op deze vraag is het wel handig om te weten wat BKR is en hoe jij er terecht komt.

Deze video laat zien hoe jij een BKR registratie krijgt en wat jij kan doen hiertegen.

Waarom wordt BKR getoetst?

Met BKR wordt getoetst of jij in het verleden leningen bent aangegaan en of jij deze altijd netjes op tijd hebt betaald. Wanneer jij bijvoorbeeld een mobiele abonnement hebt afgesloten wordt jij geregistreerd bij de BKR. Betaal jij deze altijd netjes op tijd en heb je geen betalingsachterstanden dan wordt jij gezien als een laag risico en zal de hypotheekverstrekker u eerder geld geven om een huis te kopen. Betaal jij niet altijd op tijd dan kan het zijn dat jouw kredietverstrekker hiervan een melding heeft gemaakt. Hierdoor wordt jij dan gezien als iemand met een hoger risico. Waardoor de kans kleiner wordt dat jij echt een hypotheek krijgt.

Bevindt jij je in een situatie waar jij een huis wilt kopen maar kan jij geen hypotheek met BKR krijgen? Het eerste wat je dan moet doen is kijken wat voor BKR codering je hebt en wie jou daarbij heeft aangemeld. Jij kan jouw BKR makkelijk opvragen via de lokale bank. De uitslag wordt dan per post naar jou toegestuurd. Zodra jij weet waarom jij deze BKR codering hebt en kan jij aangeven dat jij het hier niet mee eens bent. Wanneer jij in beroep gaat tegen de negatieve BKR registratie moet jij wel bewijzen dat deze BKR registratie echt onterecht is.

Hypotheek met BKR?

Wist u dat u van deze negatieve BKR registratie af kunt komen? En zou u graag willen weten hoe u hiervan afkomt? Veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat hun negatieve BKR registratie verwijderd kan worden. Hierdoor kun jij dus toch een huis kopen met BKR.. Huisverkopen.net kent meerdere specialisten in diverse regio’s die voor u onderzoeken of uw BKR registratie kan worden aangepast. Is dit mogelijk dan passen zij uw BKR registratie aan en zorgen ervoor dat jouw negatieve BKR registratie verdwijnt.

Afkomen van een negatieve BKR registratie ook al staat die er volgens u terecht?
Het kan zijn dat u niet altijd op tijd uw betalingen heeft verricht. Maar is dit dan een reden om negatief gekenmerkt te worden? Vaak melden instanties u onjuist aan bij de BKR. Dus ook al zou u te laat hebben betaald, is het nog steeds mogelijk om deze BKR registratie te verwijderen.

Hoe kan jij een negatieve BKR registratie verwijderen?
Laat een specialist jou helpen zodat jij een hypotheek kan krijgen voor jouw nieuwe woning.

Deze procedure bestaat uit drie simpele stappen:

 1. Onderzoeken waarom jij geregistreerd bent en of dit gegrond is.
 2. Negatieve BKR registratie aanpassen
 3. Verwijderen van negatieve BKR Registraties

Deze experts onderhandelen met banken, instanties en hypotheek verstrekkers en starten juridische procedures om de BKR registratie te verwijderen. Om jouw codering weg te halen kan Huisverkopen.net jouw vrijblijvend in contact brengen met verschillende specialisten.

Het enige wat jij hiervoor te doen is jouw contact gegevens hier achterlaten en wij zorgen ervoor dat deze helden jou gaan helpen met een huis kopen. Na verwijderen van de BKR registratie kan jij jouw huis kopen die jij op het oog hebt. Wacht niet te lang hiermee en laat nu jouw gegevens achter!

BKR VERWIJDEREN

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Straatnaam (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Nationaliteit (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Is uw inkomen meer dan €35.000 op jaarbasis (verplicht)

  Type codering (verplicht)

  Is de codering terecht? (verplicht)

  Omschrijf waarom (verplicht)

  Reden verzoek BKR verwijderen

  Is er sprake van spoedverwijdering

  (een reden van spoed kan bijvoorbeeld zijn het kopen van een woning of een financiering voor een zakelijke investering)

  Kunt u schriftelijk bewijzen dat de bkr registratie een belemmering voor u vormt? Zo ja, upload dan hier de gegevens.

  Door te klikken op bod ontvangen gaat u ermee akkoord vrijblijvend biedingen te ontvangen.

  top