Huis Verhuurd Verkopen

Heeft u een woning die u verhuurt en wilt u deze woning snel verkopen?

Het is veel lastiger om een woning te verkopen die verhuurd is dan een leegstaande woning. Een woning in verhuurde staat is in veel gevallen ook minder waard, dit komt doordat huurders heel goed beschermd zijn. De kopers zijn dan verplicht de huurders in de woning te laten. Toch is het niet onmogelijk om uw woning snel te verkopen.

Waarom uw woning verkopen via de reguliere manier niet werkt

Voor het verkopen van uw huis via de reguliere manier heeft u veel tijd en kennis nodig van de huidige markt. U moet weten met welke makelaars u in zee kunt gaan en wie betrouwbaar is. Een makelaar kan u geen zekerheid geven over de tijd dat de woning daadwerkelijk te koop staat. Daarnaast komen er kosten bij voor promotie terwijl uw woning te koop staat en u nog steeds geen garantie heeft.

Waarom zelf verkopen niet voor u geschikt is?

Als eerste heeft u kennis van de markt nodig en moet u uw pand op de juiste waarde worden bepaald. Zodra dit in kaart is en u uw woning zelf verkoopt door het online te plaatsten kunt u een aantal telefoontjes verwachten. Echter in de meeste gevallen zijn dit makelaars, advertentieverkopers, of vage huisopkopers. Het vinden van een daadwerkelijke potentiele koper is vrij lastig. Als u dan met ene beetje geluk toch een geïnteresseerde vindt, komt er nog bij dat deze zijn financiering misschien niet rond krijgt.
Er is dus een reële kans dat u heel veel tijd kwijt aan het verkopen van uw woning zonder er iets voor terug te zien.

Wat is de oplossing?

Om toch snel van uw woning af te zijn en niet te veel tijd en geen kosten te verspillen is uw woning laten opkopen bij een bewezen een goed alternatief. Hierdoor bent u uw woning direct kwijt en kunt u woning al binnen 1 week verkocht zijn. Met onze kennis van de markt en wordt uw woning op de juiste waarde geschat, hierdoor ontvangt u een eerlijke en realistische prijs voor de woning. Huisverkopen.net vertegenwoordig gerenommeerde en gescreende beleggers met eigen geld en dus geen hypotheek nodig hebben. Hierdoor kan er dus direct worden geschakeld en wordt uw woning meteen overgenomen. Het is echter van belang dat de transactie voor beiden partijen interessant is.

Heeft u een verhuurde woning die u wilt verkopen?

Huisverkopen.net koopt dus uw verhuurde woning op zonder financieringsvoorbehoud door gebruik te maken van onze vertrouwde vastgoedbeleggers. Panden die (deels) verhuurd zijn kopen wij op en schatten wij op de juiste waarde. Gezamenlijk komen wij tot de geschikte prijs die interessant is voor beiden partijen.
Wilt u vandaag nog meer te weten over uw mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tags

top