Je huis verkopen zonder makelaar

Je huis verkopen zonder makelaar

Je kunt vandaag de dag je huis verkopen zonder makelaar. Dit bespaart natuurlijk veel geld. Maar hoe makkelijk is het eigenlijk; je huis verkopen zonder makelaar? Je huis verkopen zonder makelaar is dankzij het Internet niet heel erg moeilijk meer. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk heel gemakkelijk je huis te koop aan te bieden op sites zoals Marktplaats maar denk ook eens aan het populaire Facebook. Door middel van Facebook is het mogelijk je huis die te koop staat met honderden andere Facebookers te delen. Op deze manier is je huis verkopen zonder makerlaar gemakkelijk en ook nog eens erg goedkoop.

Tips die je huis verkopen zonder makelaar mogelijk maken

Ten eerste is het belangrijk een groot netwerk te creëren op Facebook. Op deze manier bereik je in één klap vele andere facebookers. Zet natuurlijk ook een te koop bord in je tuin en hang het op je raam. Deze ouderwetse manier van verkopen trekt namelijk nog altijd veel aandacht.

Snelle verkoop

Buiten een snelle verkoop van de woning is het ook belangrijk deze met winst te verkopen. Veelal is men überhaupt al blij als de woning eindelijk verkocht is, met of zonder winst. Zorg er daarom altijd voor dat wanneer je de woning te koop zet deze er netjes en goed onderhouden uitziet. Niemand koopt namelijk een huis dat slecht onderhouden is en waar veel geld in geïnvesteerd moet worden om te verbouwen. Zorg er ook voor dat het er netjes uitziet. Dus geen troep laten rond slingeren de tuin netjes aanharken enzovoort. Zorg er ook voor dat het lekker fris ruikt en er gezellig uitziet. Als laatste is het van belang je huis leuk in te richten dit zorgt ervoor dat de koper kan zien wat er met de ruimte gedaan kan worden.

Tags

top