Huis Opkopen

  • Ontvang het beste bod voor uw woning!
  • Verkoop uw woning direct zonder financieringsvoorbehoud!
  • Geen makelaars- of courtage kosten!

Huis Verkopen

Snel Huis Verkopen

Huis Verkopen
Wil jij je huis verkopen maar weet je niet waar je moet beginnen? Hier ben je dan op het goede adres. Je kan je huis verkopen om verschillende redeneren. Het kan zijn dat jij een ander huis kopen wilt kopen, of dat jij je huis verkopen wilt om een huis te huren. Misschien moet jij zelf je huis verkopen omdat de woning onbetaalbaar wordt. Wat jouw reden ook is jouw huis verkopen is niet zo gedaan. Gelukkig zijn wij hier om jou te helpen met jouw woning te verkopen.

Hoe kan jij het beste jouw huis verkopen?

Wil jij weten hoe jij het beste jouw huis kunt verkopen let dan goed op deze tips in de volgende video.

Waar moet je op letten wanneer je je huis verkoopt?

Veel factoren spelen een rol wanneer jij je huis wilt verkopen. Nu is het een kopersmarkt en dat betekend dus dat de kopers het grootste deel voor het zeggen hebben. Er is enorm veel aanbod van woningen waardoor de kopers in een betere positie zijn om te onderhandelen. Toch kan jij ervoor zorgen dat aspirant kopers jouw huis kopen. Dit kan je doen door jouw huis mooi te presenteren. Laat professionele fotos maken van uw woning en gebruik warme neutrale kleuren voor uw interieur. Zorg voor een goede aanwezigheid online zodat jouw woning makkelijk gevonden wordt. Verkoop jouw huis zelf of huur een professionele makelaar in die jou hierin assisteert.

Huisverkopen tips

  • Gebruik woonaccessoires die een grote doelgroep aanspreekt
  • Laat fotos en videos maken van de woning
  • Laat middels visualisatie de koper het gevoel hebben dat hij een thuis heeft ipv een huis
  • Huur een gespecialiseerde makelaar in uit uw regio
  • Plaats de woning online zodat deze overal gevonden wordt

 

Zelf Huis verkopen of verkopen met een makelaar?

Zelf je huis verkopen of toch kiezen voor een makelaar wat zijn de voor en nadelen hiervan. Veel mensen willen hun huis zelf verkopen, omdat zij dan geen makelaarskosten hoeven te betalen. Tegenwoordig kan jij vrijwel zelf jouw huis aanbieden online. Toch kan het in sommige gevallen interessant zijn om via een makelaar te verkopen. Deze weet precies hoe jij jouw huis het beste kunt presenteren.

Voordelen zelf huis verkopen Voordelen huis verkopen met makelaar
Geen makelaarskosten Prominente plaatsing op Funda
Flexibeler dan een Makelaar Professionele Onderhandelaar
Kennis van jouw woning Juridische zekerheid

Zo heeft je huis zelf verkopen voor en nadelen. Zelf je huis verkopen doe jij zo het beste. Toch besloten om via een makelaar je huis te verkopen bekijk dan hier hoe jij het beste een makelaar kan kiezen.
Makelaars Vinden

Huis verkopen met verlies?

Het kan voorkomen dat je huis onder water staat. Dit betekent dat de hypotheek veel hoger is dan de waarde van de woning. Wanneer je dit huis dan verkoopt blijf je achter met een restschuld. Als je besluit om het huis toch te verkopen en een nieuw huis te kopen dan kan jij voor je nieuwe woning een maximale hypotheek van 115% ter waarde van de woning krijgen. Hierdoor kan je je restschuld financieren. Besluit je om toch maar te kiezen voor een huurwoning dan kan het zo zijn dat je de restschuld moet herfinancieren middels een lening. In sommige gevallen kan deze restschuld worden kwijtgescholden. Mijn-Huisverkopen.nl zijn deskundigen die u kunnen helpen met uw huis verkopen en de restschuld beperken of kwijtschelden wanneer u uw huis dringend moet verkopen.

Wie is de huizenkoper?

Verschillende kopers zijn waarschijnlijk op zoek naar jouw woning. Deze kopers kun je onderverdelen in meerdere categorie├źn.
Zo heb zijn er starters. Dit zijn kopers die voor het eerst de markt optreden. Vaak zijn het jonge stellen die op zoek zijn naar hun eerste woning waar ze zich thuis voelen, maar niet de woning waar zij de rest van hun leven willen in blijven. Hier komt het vaak voor dat de kopers de deal niet rond krijgen omdat zij te weinig hypotheek kunnen krijgen.

Ook heb je doorstromers. Dit zijn kopers die toe zijn aan de volgende stap in hun leven. Dit kan zijn groter of kleiner wonen. Ook kunnen het kopers zijn die gedwongen hun oude woning moesten verlaten vanwege scheiding, baan verlies of een andere reden. Deze groep huizen kopers hebben verschillende motieven voor het kopen van een woning. Het belangrijk om hierop in te spelen. Voor deze groep is ook de hypotheek belangrijk. Het kan zijn dat hun restschuld meegefinancierd moet worden. Vaak is het maximale bedrag aan hypotheek wat zij kunnen krijgen te weinig en valt de verkoop in het niet.

Daarnaast heb je beleggers. Dit zijn vaak kopers met koopkracht en meteen een woning kunnen afnemen omdat zij geen hypotheek nodig hebben. Toch werken sommige beleggers met hypotheken. Een groot voordeel van deze groep is dat als jij je huis per direct moet verkopen zij meestal jouw huis direct kunnen afnemen. Dit is zeker een interessante optie voor wanneer executieveiling dreigt. Dreigt uw woning geveild te worden dan kunnen specialisten samen met u dit nog voorkomen. Het belangrijk om direct contact op te nemen met een specialist.

top