Zelf woning verkopen

Zelf woning verkopen

Veel mensen die hun huis te koop aanbieden doen aan zelf woning verkopen en waarom ook niet? Op deze manier bespaar je alle bijkomende kosten van een makelaar en je huis te koop hebben staan kan al duur genoeg zijn. Er zijn tal van goede redenen om aan zelf woning verkopen te doen. Geen makelaarskosten is één van de belangrijkste reden waarom mensen aan zelf woning verkopen doen maar denk ook eens aan de flexibiliteit en de volledige controle die je zelf hebt. Plus er komt geen extra bedrag bij daadwerkelijke verkoop bij kijken. Dit zijn echter maar een paar voordelen maar er zijn er nog veel meer. Aarzel dus niet en probeer het eerst een zelf.

Waarom zelf woning verkopen?

Omdat je zelf de beste kennis van het huis bezit! Jij bent de gene die daar al die tijd gewoond heeft en alles weet over het huis. Je kent het huis als het ware. Een makelaar weet vaak lang niet op alle vragen antwoord, jij waarschijnlijk wel. Ook ben je op deze manier niet afhankelijk van de makelaar zijn agenda dit is in het voordeel van zowel jijzelf als voor de potentiële koper. Bovendien is het leuk om je eigen huis te verkopen en bespaar je aanzienlijk wat geld wat je waarschijnlijk goed kunt gebruiken voor je nieuwe huis.

Tips die zelf woning verkopen vergemakkelijken

Zorg ervoor dat je gebruik maakt van social media. Social media zijn namelijk veelal gratis. Bij gebruik van social media moet je vooral denken aan Facebook, Twitter en Hyves. Creer een groot netwerk zo zorg je er namelijk voor dat je foto veel gezien wordt door andere gebruikers van social media en wie gebruikt dat niet? Doe ook altijd mee aan open huizen dagen of organiseer er zelf eentje. Succes gegarandeerd.

Tags

top