Huis verkopen Haarlem

Huis verkopen? Haarlem biedt mogelijkheden

Ik wilde mijn huis verkopen. Haarlem was de plaats waar ik woonde, maar ik moest verhuizen. Ik had een baan aangeboden gekregen in Australië. Ik kon gaan werken als planoloog in Sydney. Een goede vriend had me aanbevolen bij zijn bedrijf en ze waren overtuigd door mijn C.V. Vandaar dat ik alles achter me liet en vertrok. Ik moest echter wel mijn huis verkopen. Haarlem is een mooie stad, dus dat werkte in mijn voordeel. Ik woonde in het centrum van Haarlem en er is altijd veel aandacht voor een woning in deze stad. Het ligt vlakbij Amsterdam, maar is minder groot en daarom veel gemoedelijker. Deze mening is mij toebedeeld.

Huis verkopen? Haarlem heeft het
Ik ging dus mijn huis verkopen. Haarlem biedt een aantal makelaarsbedrijven, maar ik koos ervoor om het proces in eigen handen te houden. Ik had eerder een huis verkocht en wilde het de eerste twee maanden zelf gaan proberen. Op deze manier hoopte ik veel geld te besparen en deze insteek slaagde met vlag en wimpel. Om mijn woning te verkopen had ik hem aangeboden op een aantal woningsites. Ik betaalde hier een klein bedrag voor en kreeg er veel belangstelling voor terug. De eerste week had ik al drie geïnteresseerden die een kijkje wilden nemen in mijn huis. Ik gaf ze een tour door het huis en liet ze vervolgens nadenken.

Geslaagd

Na drie weken kreeg ik twee boden op dezelfde dag. Ze zaten beiden onder de vraagprijs, maar ik was nu in een luxepositie terechtgekomen. Ik vertelde ze dat er nog een andere geïnteresseerde was en dat ze het bod moesten verhogen om erboven te komen. Het bleek dat ze beiden het huis wilden hebben. Uiteindelijk heeft één partij de vraagprijs geboden. Huis verkopen? Haarlem biedt mogelijkheden.

Tags

top